Маклюра Форте гель-бальзам д/ног каланхоэ-донник 100 мл

Маклюра Форте гель-бальзам д/ног каланхоэ-донник 100 мл

Гель-бальзам для ніг при варикозі і тромбофлебіті Маклюра Форте (каланхое, буркун) 100мл
Маклюра помаранчева (адамове яблуко) - потужний природний антиоксидант, імуномодулятор. Плоди, схожі на апельсин, мають цілющі властивості, містять унікальний комплекс ізофлавонів і флавонов, що володіють високою Р-вітамінною активністю (значно перевищує активність відомого рутина).

Каланхое перисті - має антибактеріальну, протизапальну, кровоспинну і ранозагоювальну властивостями.
Буркун лікарський - надає болезаспокійливу, антикоагулянтну та протизапальну та Противарикозні дії, прискорює загоєння ран, має протинабрякову дію.

Властивості: підвищує міцність і еластичність венозних стінок, підсилює мікроциркуляцію і лімфовідтікання, сприяє зняттю відчуття тяжкості і больових відчуттів в ногах, має протизапальну і ранозагоювальну дію.
Рекомендації щодо застосування: при тромбофлебіті, флебіті кінцівок, варикозному розширенні поверхневих вен, хронічної венозної недостатності, для усунення судинної сітки, зняття втоми і тяжкості в ногах, пом'якшення і зволоження шкіри, загоєння мікротріщин в проблемних зонах.

Спосіб застосування:
Невелика кількість гель-бальзаму наносити на проблемні зони легкими масажними рухами по ходу вени знизу вгору 2-3 рази на день до повного вбирання. Курс 3-4 тижні. При венозної недостатності проводити масаж ніг легкими круговими рухами протягом 3-5 хвилин. Курс 4-5 тижнів. Швидко вбирається і не залишає слідів на одязі.

Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів гелю-бальзаму. Не наносити на слизові оболонки, відкриті рани та екзематозні поверхні.

Умови та термін зберігання:
Зберігати 24 місяці від дати виготовлення, зазначеної на упаковці.
Форма випуску: Туба 100мл

Т76555
Наши аптеки Обратная связь