кучику от глистов сироп 150 мл

кучику от глистов сироп 150 мл

Сироп від глистів Кучики створений на основі екстракту насіння гарбуза, листя волоського горіха, Честноков, чебрецю і полину. Ці натуральні трави і рослини вже давно використовуються в народній медицині і зарекомендували себе як відмінний протипаразитні і глистогінні кошти. Натуральний склад сиропу дозволяє дбайливо очистити організм малюка від паразитів, не травмує кишечник, а навпаки допомагає покращити його перестальтику і підвищити імунітет.

Екстракт листя горіха містить в собі групу вітамінів і мікроелементів, серед яких С, В1, В3, бета-каротин, йод, залізо, дієтичні волокна, танін, юглон. У ньому містяться вкрай корисні речовини надають протизапальну, в'яжучий, антигельминтное, імуностимулюючу і жовчогінну дію. Екстракт часнику відмінне антибактеріальну і спазмалітіческое засіб, що покращує травлення і роботу кишечника. Екстракти полину і чебрецю покращують апетит, мають заспокійливу і антисептичну дію на організм.

Купити Кучики Сироп від глистів 150 мл за доступною ціною з доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині fitomarket.com.ua.

переваги:
Ефективний при профілактиці зараження глистами, а також знижує ризик повторного зараження;
Допомагає позбутися від найпоширеніших паразитів: лямблій, аскарид, гостриків;
Знижує інтосікацію і виводить з організму паразитів і результати їх життєдіяльності;
Допомагає відновити слизову оболонку і перистальтику кишечника, покращує апетит і зміцнює імунітет.
Спосіб застосування:
Рекомендується вживати дітям від 3 років до 5 років 5 ml (мл) два рази в день, дітям від 5 років до 12 років - по 5 ml (мл) три рази в день, дітям старше 12 років і дорослим - по 10 ml (мл ) двічі на день. Сироп рекомендується вживати за 15 min (хв) до їжі. Курс споживання 15-20 днів, якщо лікар не призначив інакше. Курс може бути повторений з інтервалом 20-30 днів після попереднього. Необхідність повторних курсів узгоджується з лікарем. Перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

застереження:
Не застосовувати препарат дітям до 3 лет.Прі одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендується попередня консультація врача.Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Протипоказання:
Підвищена чутливість до окремих компонентів.

Умови зберігання:
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 ° в сухому, недоступному для дітей місці.

Після відкриття флакон зберігати щільно закритим в холодильнику.

Форма випуску:
Флакон 150 мл

 

Дана продукція не є препаратом медичного призначення

Т88719
Наши аптеки Обратная связь