Детримакс 2000 капс. №60

Детримакс 2000 капс. №60

Дієтична добавка ДЕТРИМАКС® 2000 - капсули, що містять вітаміни D3 (холекальциферол), розчинний у сафлоровій масі, що покращує усне вітаміну D3.

Активні компоненти
Свойства вітаміну D3:

Вітамін D3 (холекальциферол) - жизненно важливий жирорастворимий вітамін, необхідний для забезпечення діяльності практично всіх органів і систем человечеського органу.

Регулювання енергетичного потенціалу клеток. Спонукає снятію усталості та підвищенню тонусу організму за допомогою регулювання власного енергетичного потенціалу клеток. В результаті воздействия витамина D3 в митохондриях клеток підвищує синтез АТФ (аденозинтрифосфата), який є власним універсальним джерелом енергії для всіх біохімічних процесів, протекаючих в організмі7.
Іммунная система. Способи активації захисної функції організують, сприятливо змінюють як на вроджений, так і приобретенний імунітет3. Вітамін D3 використовує синтез у організованих власних антимікробних пептидах: катецицидині та дефензини. Вітамін D3 дозволяє знизити швидкий розвиток наукових даних4. Вітамін D3 забезпечує регулювання регулюючого впливу на ріст, розвиток та оновлення клітковини імунної системи5,6. Недостаток вітаміну D3 в організмі може приводити до ослаблення імунної захищеної системи.
Нервна система. Вітамін D3 може сприятливо впливати на дію нервової системи, в тому чисті психо-емоціональну сферу та когнітивні функції: настроювання, пам’ять, увагу, робочу здатність, загальну тонус системи. Вітамін D3 бере участь у синтезі нейромедіаторів - біологічно активних речей, за допомогою яких здійснюється передача імпульсів між нервовими клітинами8. Вітаміни D3 здатні вказувати сприятливе вплив на синтез серотоніну та допаміну 10, які мають величезне значення для нормального психо-емоціонального стану людини.
Костная система. Вітамін D3 бере участь у регуляції фосфорно-кальцієвого обману: вміє застосовувати кальцію в кишечнику, підтримуючи необхідний рівень кальцію і фосфору в крові, активізуючи костний метаболізм. Способність забезпечити простеність кості та зубів, зменшення результатів розвитку рахіти, остеомаляції1,2.
Мишечная система. Вітамін D3 вміє підтримувати силі миші та нервно-мишечной доказовості3, благодаря чему знижує небезпечний паденій та перелом.
Ендокринна система. Вітамін D3 впливає на метаболізм глюкози та інсуліну, а дефіцит вітаміну D3 є фактором, що розвивається для інсулінорезистентності, зовнішнього толерантності до глюкозе. Вітамін D3 може стимулювати секрецію інсуліну бета-клетками піджелудочної залізою, а також опосредовано активує кальцій-залежно від того, що ендопептидазує бета-клеток, який перетворює проінсулін у діючий інсулін. Вітамін D3 може впливати на чутливість тканини до інсуліну безпосередньо, стимулювати експресію рецепторів інсуліну в клітинах14. Вітамін D3 сприятливо впливає на ліпідний об'єм, здатний знижувати в крові рівень загального холестерину, тригліцеридів і ліпідів низької щитості15. Вітамін D3 грає суттєвий вбивство в корінці виживання та випробовування метаболічного синдрому.
Бронхо-легочная система. Вітамін D3 має можливість запобігання патологічним вимірам головних мишків повітряних шляхів, регулює зміщення дихальних шляхів і воспалительного відповіді, що дозволяє нормально функціонувати ліг.11
Репродуктивна функція. Вітамін D3 стимулює синтез жіночих та чоловічих полових гормонів: естрогена, прогестерона, тестостерона. Вітамін D3 сприятливо впливає на репродуктивну функцію, як жінки, так і чоловіки12,13. Рекомендується застосувати в пар, які планують беременність або іспитують важко при затисканні ребенка. У жінок з достатнім рівнем вітаміну D3 оплодотворена яйцеклеток відбувається в чащі. Нормальний рівень вітаміну D3 дозволяє значно покращити результати екстракорпорального оплодотворення. Скорочення всього цього ефекту обусловлено впливом вітаміну D3 на ендометрію. Принтер D3 дозволяє підвищити толщину ендометрію у жінок із синдромом полікістозних яєчників.
Сердечно-сосудистая система. Вітамін D3 є фактично фактичним нормальним функціонуванням сердечно-сосудістой системи 16,17. Вітамін D3 сприятливо впливає на важливі фактори запобігання розвитку артеріальних гіпертензій, нормальних функціонують ендотелію, стан мишейної стенки сосудів і на процесах перевертання крови.
Особенності
Свойства сафлорового масла:

Сафлорове масло - растительное масло, що отримується з семян сафлори красивого (Carthamus tinctorius), що містить Омега-6 поліненасищенні жирні кислоти, жирорастворимі вітаміни Е і К. сафлорове масло покращує усю вітаміну D3.

Потребність у вітаміні D3 може підвищуватися при:

недостаточно перевірені на солнце (у тому числі у зв'язку з графіком роботи)
недостаточно потребовані продукти, містять вітаміни D3
вегетаріанської або низькокалорійної диете
проживання в регіонах із загрязненою окружною средою
дефіцит сна
використані креми з УФ-фільтрами
 

Приміщення капсулу ДЕТРИМАКС® 1000 (відповідно до рекомендацій за потребою) та одночасне умерене дослідження під сонячним світом не приводить до риску передозировки вітаміну D3.

Рекомендації для потреби
Може бути рекомендована:

для коррекції раціонів харчування, як додатковий джерело витаміна D3 для взрослых, які мають підтверджений недостаточний рівень
для надлежачого функціонування імунної системи;
для підтримання нормального стану кості та зубів;
для зменшення рівня розвитку остеопороза і грає важливу атаку в функціонуванні мишц.
Кількість (порція) дієтичної добавки, рекомендується для щоденного вживання: взбирається по 1 капсулі 1 раз за 3 дні в часі.

Продовжувальна курсова потреба: 30 днів. Более тривале потребание согласуется з врачем.

Противопоказания
Гіперчувствівність до вітаміну D і виявлення інтоксикації вітаміну D;
виражені функції зовнішнього очищення, мочекаменна хвороба, підвищене вміст кальції та / або фосфора в крові, активні форми туберкулеза легких, саркоідоз, підвищена чутливість до окремих компонентів.
Беременні жінки або жінки, котрі кормять грудью, стариками або люб’язними особами з будь-якими забороненнями перед вживанням цього продукту, обов'язково советоваться з ворочам.
Не переглядайте рекомендовану суточну дозу.
Цей продукт не передбачений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб. Не слід використовувати в якості замінників полноценного раціонального харчування. Не використовуйте по істеченії строку годості вказуваного на упаковці. Попереднє використання обов'язкової консультації врача.

Не є лікарським середством.

Состав (на 1 капсулу)
вітамін D3 (холекальциферол) 50 мкг (мкг) - 2000 МО (МО)
Вспомогательная речовина: соеве масло, оболочка: желатин, глицерин, вода
Пищевая (питательная) цінність 1 капсула:

білки - 0,04 г (г);
жири - 0,08 г (г),
углеводи - 0,02 г (г);
енергетична цінність (калорійність) 1 капсула: 1,0 ккал (ккал).
Пищевая (питательная) цінність на 100 г (г) продуктів:

білки - 24,85 г (г);
жири - 56,64 г (г),
углеводи - 14,06 (г) г
енергетична цінність (калорійність) на 100 (г) г продуктів: 642,9 ккал (ккал).
Условія харчування
Хранити в первинній упаковці при температурі від + 15 ° C до + 25 ° C. Хранить в недоступному для дітей месте.

Термін годності - 3 роки.

Т87923
Наши аптеки Обратная связь