кучику первые зубы гель д/прорезывания 10 мл

кучику первые зубы гель д/прорезывания 10 мл

КУЧІКУ® ПЕРШІ ЗУБИ Гель для прорізування Рекомендується до застосування для поліпшення стану роздратованою слизової оболонки ясен в період прорізування зубів.

активні компоненти
До складу «КУЧІКУ® ПЕРШІ ЗУБИ Гель для прорізування» входять натуральні компоненти і ефірні масла: екстракт ромашки і ефірне масло гвоздики, які заспокоюють і піклуються про роздратованих яснах.

Завдяки відсутності спирту і лактози, цукровмісних складових і штучних ароматизаторів, гель підходить для використання на чутливих ділянках ясен.

Спосіб застосування
Тільки для місцевого застосування.

Перед нанесенням гелю обов'язково помити руки. Втирати гель в ясна дитини дуже обережно протягом декількох хвилин. При необхідності гель можна наносити повторно, але не більше 4 разів на день. Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

застереження
Підвищена чутливість до компонентів продукту. Не застосовувати дітям до 3-х місяців. «Придатний до» і «Номер партії» зазначено на упаковці.

Дата виготовлення: за 30 місяців до дати, зазначеної на упаковці.

склад
Вода, ефірну олію гвоздики (Еugenia Caryophyllus Leaf Oil), екстракт квітів ромашки (Chamomilla Recutita Flower Extract), лімонен, ліналоол, ксиліт, гліцерин, карбомер, лаурет-9, полісорбат 20, пантенол, натрію гідроксид, натрію сахарин, натуральний ароматизатор персик , бензойна кислота, евгенол.

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 10 ° С до 25 ° С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Після розтину використовувати протягом 6 місяців.

Т86906
Наши аптеки Обратная связь