смесь Хипп ГА 2 Комбиотик гипоаллерг. 350 г

смесь Хипп ГА 2 Комбиотик гипоаллерг. 350 г

Склад

Лактоза, рослинні олії (пальмовий олеїн, низькоерукова ріпакова, соняшникова), картопляний та кукурудзяний крохмаль, гідролізат білків молочної сироватки, пребіотики (галактоолігосахариди з лактози), кальцію ортофосфат, калію хлорид, ефіри лимонної кислоти моно- і дигліцеридів жирних кислот, L-тирозин, калію гідроксид, натрію гідроксид, кальцію цитрат, вітамін C, магнію карбонат, калію цитрат, магнію сульфат, L-триптофан, кальцію карбонат, заліза сульфат, цинку сульфат, пробіотики (молочнокислі лактобактерії L.fermentum hereditum®1), пантотенова кислота, вітамін A, ніацин, міді сульфат, вітамін E, вітамін B1, вітамін B2, вітамін B6, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, біотин, вітамін D, вітамін B12.

1 Lactobacillus fermentum CECT 5716

Опис

Гіпоалергенна молочна суміш HiPP «HA Combiotic 2» відноситься до останнього покоління наших гіпоалергенних сумішей, відповідає всім особливим потребам схильних до алергії дітей і містить:

  • пробіотики - пробіотичні культури лактобактерій L. fermentum, які входять до складу грудного молока, формують нормальну мікрофлору кишечника дитини та підтримують здорове травлення;
  • пребіотики - харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують розвиток пробіотиків та власної мікрофлори кишечника;
  • поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, які необхідні для розвитку мозку та зору дитини та особливо важливі у перші місяці життя, оскільки організм дитини такого віку самостійно їх не виробляє;
  • низькоалергенний глибоко розщеплений білок, який допомагає знизити ризик алергії, оскільки незмінений молочний білок відіграє ключову роль у запуску алергічної реакції.

Рекомендації по вживанню

  • з 6 місяців життя як основне харчування на всі молочні годування або як доповнення до грудного молока;
  • з 6 місяців життя для подальшого годування після суміші НіРР «НА Сombiotiс 1»;
  • як заміна будь-якої іншої суміші для подальшого годування дитини з 6 місяців;
  • для приготування гіпоалергенних молочних каш в якості молочної основи.

Приготування

  1. Закип’ятіть свіжу питну воду та охолодіть її до температури 40 °C.
  2. Приготуйте необхідну кількість води (згідно таблиці дозувань) та налийте 2/3 об'єму підготовленої води у пляшечку.
  3. Мірною ложкою відміряйте необхідну кількість сухої суміші (згідно таблиці), знімаючи надлишок тупим краєм чистого ножа та висипте у пляшечку з водою.
  4. Щільно закрийте пляшечку та ретельно потрусіть її.
  5. Додайте решту 1/3 підготовленої води та знову ретельно потрусіть пляшечку.
  6. Охолодіть готову молочну суміш до температури годування (приблизно 37°C). Перевірте температуру!

Після приготування суміші можливо її розшарування, яке зникає при збовтуванні пляшки.

Важливо! Будь ласка, використовуйте для приготування молочної суміші тільки рекомендовану температуру: до 40°C, щоб запобігти пошкодженню пробіотиків (лактобактерій).

Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.

Після приготування суміші можливе її розшаровування, яке зникає при збовтуванні пляшечки.

Розведену суміш слід використати протягом однієї години.

Умови зберігання

Непочатий пакет (упаковку) зберігайте у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25°C та уникайте перепаду температур.

Початий пакет (упаковку) щільно закривайте та зберігайте у сухих та гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°C.

Вміст відкритого пакету використайте протягом 3-х тижнів.

Т88311
Наши аптеки Обратная связь